Mobiel menu sluiten icoonsluiten

Wilt u zakelijk contact met Vertroetel je Ouders?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn om samen te werken met Vertroetel je Ouders

Ontdek wat de mogelijkheden zijn om samen te werken met Vertroetel je Ouders

Bewindvoerders en Mentoren

Vertroetel je Ouders levert diensten voor professionele bewindvoerders en mentoren onder het label VJO.
Wij kunnen op maat de kwaliteit van leven(*) van uw clienten verhogen. Wij zijn gespecialiseerd in ouderen met dementie en/of psychische problemen.

We houden u op de hoogte hoe de begeleiding verloopt. De bewindvoerder ontvangt steeds begin van iedere maand een gespecificeerde electronische factuur over de voorgaande kalendermaand. Wij kunnen u vervolgens ontlasten met automatisch incasso.

Verhoging van de kwaliteit van leven van een client is uiteraard altijd maatwerk. Is vaak een mengeling van de door de client aangegeven wensen en behoeften , wat de mentor signaleert, wat de instelling aangeeft en wat de begeleider na start van de begeleiding zelf ontdekt. Ook kunnen wij begeleiden naar arts/ziekenhuis en aankopen doen, al dan niet samen met de client, zoals bijvoorbeeld kleding. Indien nodig beschikt de begeleider over een auto waarmee uitstapjes gemaakt kunnen worden bijvoorbeeld naar het strand of de vroegere woning/buurt of naar het graf van zijn/haar ouders. Alles is in principe mogelijk. De begeleiders proberen altijd een band en vertrouwen op te bouwen met uw clienten. Met name die band en vertrouwen hebben vaak een grote positieve invloed op de kwaliteit van leven.

Indien u een afspraak wilt maken om te overleggen wat wij voor uw kantoor zouden kunnen betekenen maken wij graag nader met u kennis.

Voor meer informatie kunt u het zakelijke formulier invullen.

Zorginstellingen

Met veel zorginstellingen werken wij samen om een deel van hun clienten/bewoners aanvullende individuele begeleiding te bieden. De behoefte hieraan of noodzaak hiertoe wordt per client/bewoner dan bepaald door de EVV-er/maatschappelijk werk en/of de naasten. Ook bij particuliere woonvormen/zorgvilla’s kunnen wij aanvullende persoonlijke diensten bieden.
Voor meer info kunt u het onderstaande formulier invullen.

We maken vooraf een begroting van de kosten en na uw toestemming starten we het traject

  • Intake met u over de achtergrond en behoeften van de client
  • Afstemming met de (EVV-er in de) zorginstelling voor een nog completer beeld
  • Selectie van de best passende persoonlijk begeleider en de introductie/kennismaking