Mobiel menu sluiten icoonsluiten

Hoe is het om voor Vertroetel je Ouders te werken?

VJO Image

Ik werk nu 5 jaar bij Vertroetel je Ouders. Ik heb vroeger in de Wijkzorg gewerkt als verpleegkundige. Ik deed dan altijd meer en extra dingen voor de cliënten. Mijn collega’s kregen daar dan last van, omdat dat dan ook van hen werd verwacht. Cliënten gingen dan alleen om mij vragen en werden ontevreden over mijn collega’s.

Bij Vertroetel je Ouders wordt juist gestimuleerd om zoveel mogelijk meer en extra te doen. Mijn verpleegkundige werk doe ik niet meer; ik richt mij nu volledig op begeleiding. Toch komt mijn kennis als verpleegkundige soms nog steeds van pas. Zo heb ik laatst een blaasontsteking vastgesteld en kon ik de cliënt snel naar haar huisarts sturen in overleg met haar dochter.

Els

VJO Image

Ik werk nu al 2 jaar in een team voor een echte Amsterdamse Jordanese vrouw en haar dochters. Doel is opname uitstellen en zorgen dat zij mooie betekenisvolle dagen beleeft. We delen alles in een groepsapp. Het is geweldig!

De vrouw is ondanks haar Alzheimer superscherp en ook super grappig. We doen samen boodschappen, ze helpt met koken en we doen spelletjes (die zij meestal wint). Vaak gaan we de stad in en knoopt ze gemakkelijk gesprekken aan met iedereen, ook met toeristen. De sfeer in het team is prima, iedereen helpt elkaar met tips of vergeten boodschappen of valt voor elkaar in als iemand verhinderd is.

Haar dochter draait mee in het rooster en regelt alles met de huisarts, de tandarts, de fysio, de kapper en de pedicure.

Wendy

Wilt u als persoonlijk begeleider
bij Vertroetel je Ouders aan de slag?

Bekijk onze vacature