Mobiel menu sluiten icoonsluiten

Zorgvuldige match

Vertroetel je Ouders besteedt veel aandacht aan het maken van een zorgvuldige match tussen uw naaste en onze persoonlijk begeleiders. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Vertroetel je Ouders besteedt veel aandacht aan het maken van een zorgvuldige match tussen uw naaste en onze persoonlijk begeleiders. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.

VJO Image

Hoe kunnen wij u ondersteunen

Onze inzet moet passen bij u als mantelzorger en zeker ook bij uw naaste met dementie. In overleg met u proberen wij goed mogelijk uw situatie te begrijpen. En vervolgens op maat de mogelijkheden met u af te stemmen.

VJO Image

De match

Het succes van onze aanvullende mantelzorg valt of staat met de match tussen onze persoonlijk begeleiders en uw naaste. We besteden altijd veel aandacht aan een goede match. Daarbij kijken we ook naar interessegebieden, vaardigheden, hobby’s en levensopvatting. We stellen altijd een passende begeleider aan u voor. We sturen u eerst profielen van de beoogde begeleiders en daarna zijn er vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Als het wederzijds klikt gaan we van start met de begeleiding.

 

Onze begeleiders zijn empathisch, betrokken, sensitief en hebben kennis en ervaring in de omgang met geheugenproblemen en dementie. Daarnaast beschikken onze persoonlijk begeleiders over diverse kennisgebieden, hobby’s, passies en vaardigheden. Ook zijn hun achtergronden zeer divers, denk hierbij aan kunstenaars, musici, mensen uit de zorg en mensen uit het bedrijfsleven. Wij matchen echt op maat.

VJO Image

Bijsturen van aanvullende mantelzorg

De zorgvraag en behoefte zal mettertijd veranderen. Bij dementie en de ziekte van Parkinson is het zeker dat de ziekte voortschrijdt, maar het is onzeker hoe de ziekte precies verloopt, en in welk tempo.

Vertroetel je Ouders is flexibel en kan tijdig schakelen naar meer of andere vormen van begeleiding. Vaak starten we met één begeleider en schakelen we later in stappen over naar een groter team. Het doel van onze aanvullende mantelzorg is om opname in een zorginstelling zo lang mogelijk uit te stellen en u als mantelzorger maximaal te ontlasten.

Persoonlijk advies over aanvullende mantelzorg?

Wilt u dat uw naaste zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen? Vertroetel je Ouders levert aanvullende mantelzorg zodat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.

Vul contactformulier in