Wie zijn wij

Vertroetel je Ouders is een professionele maar ook kleinschalige organisatie die in 2008 is opgericht door Tom Crouse. Zijn moeder Leontine (1918-2009) had een combinatie van vasculaire dementie en Alzheimer ontwikkeld. Zijn ervaringen als haar mantelzorger met medisch specialisten, de reguliere thuiszorg, met welzijn-vrijwilligerorganisaties en met de intramurale en verpleeghuiszorg stonden aan de wieg van de huidige organisatie. Wij zijn inmiddels behalve in de Randstad in grote delen van Nederland operationeel

Doel is om ouderen zo lang en prettig mogelijk thuis te laten wonen, met zoveel mogelijk eigen regie, de kwaliteit van leven van de oudere centraal te stellen met een maximale gemoedsrust voor de naasten.

We onderscheiden ons doordat we niet gewoon een beschikbare medewerker naar u toe sturen maar alleen begeleiders die zo volledig mogelijk aansluiten bij de oudere qua achtergrond, kennis, vaardigheden en interesses. Ook het contact en afstemming met naasten is een belangrijke rol van de begeleider. Alleen een groot hart en goede bedoelingen vinden wij onvoldoende. Begeleiders beschikken over relevante kennis en ervaring, wijsheid, levenservaring en meer. Soms is kunst en cultuur belangrijk maar altijd gecombineerd met kennis en ervaring in de omgang met chronische aandoeningen.

.